Sneekweek 2019 - 2 t/m 11 augustus - 84e editie

Sneekweekprogramma in het Bolwerk

Tijdens de SneekWeek is Poppodium Het Bolwerk twee keer de aangewezen plek voor een leuke avond. De Blues Night op 4 augustus, met Ruben Hoeke Band en

SNEEK – Tijdens de SneekWeek is Poppodium Het Bolwerk twee keer de aangewezen plek voor een leuke avond. De Blues Night op 4 augustus, met Ruben Hoeke Band en All Star Blues Band en eerst op 1 augustus de avond van Noisefreakz met niet minder dan acht dj’s zullen beide een eigen publiek aanspreken.Op 1 augustus gaat Het Bolwerk vanaf 22 uur helemaal los met de speciale SneekWeek Edition van Noisefreakz. Op dit dance event staan de hardere stijlen centraal, vooral Hardstyle en Hardcore.

Tijdens de SneekWeek zijn de dj’s een beetje vrijer in hun muziekkeuze, waarbij ze de harde dance mixen met Jump, Classics, Early Hardstyle en Early Hardcore. MC Den= is de host van de avond met dj’s Justino, Active-B, Disk Warriors, Vereno, Rabies, Stematic, Da Pauli en Cypher. Entree is € 10.De Blues Night op 4 augustus is heel andere koek. De Ruben Hoeke Band is een krachtige viermans R&R formatie die een spannende mix brengt van soul, vette rock, pop, zompige boogie en stampende rhythm & blues.

Ruben Hoeke begon al op veertienjarige leeftijd te spelen en is inmiddels een gevestigde naam in de blues, pop en rockwereld. Hij is een van de beste bluesgitaristen van Nederland, die in binnen- en buitenland furore maakte op poppodia en festivals. Daarnaast speelt All Stars Blues Band, een Friese bluesformatie met door de wol geverfde muzikanten die een stevige pot klassieke bluesrock op het podium zetten. De Blues Night is gratis te bezoeken.

 • Zat 1 augustus 2015
  • Noisefreakz SneekWeek Edition
  • 22:00 uur / € 10
 • Di 4 augustus 2015
  • Bluesnight met Ruben Hoeke Band & All Stars Blues Band
  • 21:00 uur / gratis


  bron: grootsneek.nl
Nieuws