Sneekweek 2019 - 2 t/m 11 augustus - 84e editie

Sneekweek Familiedagen op het Starteiland

Yodi Vellinga van Café Restaurant It Foarûnder organiseert veel van de activiteiten op het Starteiland: “Ik vind dat de familiedagen een perfecte aanvulling zijn op de Sneekweek op 3 & 4 augustus.

Tijdens de Sneekweek is er voor ieder wat wils: voor de zeilers en watersportliefhebbers zijn er de wedstrijden op het Sneekermeer en de feestgangers komen overal wel aan hun trekken. Sneekers en toeristen die gezellig een leuke dag met hun gezin of familie naar de Sneekweek willen worden dit jaar op het Starteiland ook op hun wenken bediend. De maandag en dinsdag (3 & 4 augustus) zijn dit jaar tot familiedagen gedoopt.

Yodi Vellinga van Café Restaurant It Foarûnder organiseert veel van de activiteiten op het Starteiland: “Ik vind dat de familiedagen een perfecte aanvulling zijn op de Sneekweek. Wij vinden het leuk om extra aandacht te geven aan de kids op deze dagen. Er zijn veel activiteiten waar ze aan mee kunnen doen. Ze kunnen zich laten schminken, ze kunnen genieten van de kinderboerderij, oud-Hollandse spelletjes spelen met hun ouders en nog veel meer leuke dingen."

"Een extra toevoeging op de familiedagen is het Foodtruck Festival Boats & Bites. Vijf verschillende foodtrucks serveren allemaal diverse (gezonde) hapjes en drankjes op een ludieke manier. En wat natuurlijk niet mag ontbreken op de maandagavond is de KIDS schuimparty XXL! Zo is er niet alleen voor de volwassenen een feestje, maar ook de kinderen krijgen nu de kans om er een spetterend feest van te maken. Dus kom gezellig naar de familiedagen & Foodtruck Festival Boats & Bites op het Starteiland op 3 & 4 Augustus met je gezin!”

Tijdens de familiedagen is het pontje naar het Starteiland gratis voor kinderen tot 12 jaar. Daarboven kost een retourtje €2,00.

>> Klik hier voor het complete programma  ( we verwijzen je door naar sneekweek.nl )


Nieuws