Sneekweek 2019 - 2 t/m 11 augustus - 84e editie

Piratenfestijn tijdens de Sneekweek kindermiddag

2016- Sneek Promotion organiseert een Piratenfestijn en spetterende kinderdisco in stadhuistuin in Sneekweek..

Sneek Promotion organiseert in samenwerking met circus Salto op zaterdag 6 augustus van 13.00 en 16.00 uur ook dit jaar weer de succesvolle kindermiddag tijdens de Sneekweek.

Dit jaar wordt de Stadhuistuin 'geënterd' door stoere en grappige piraten tijdens het piratenfestijn. Er is een te gekke piratenshow waarbij een hele gekke Piraat allerlei piratenstreken zal laten zien. De show zit boordevol spanning en mysterieuze piratenfratsen. Ook zijn er feestpiraten die met hun muziek en dans jong en oud meenemen in het Piratenfeest.

Een echte piraat klimt in de masten, in de palmbomen en het tropische bos op een onbewoond eiland. In de piratenwagen kun je zelf klimmen en klauteren als een echte piraat. Natuurlijk zijn er diverse springkussen waar je hele gekke piratensprongen op kunt maken. De kinderen kunnen zich laten schminken als een piraat, zeemeermin of een mooie vis. Mocht je wat anders willen worden ...dan mag dat ook. Geniet van actie en vermaak voor kinderen van alle leeftijden! Voor de papa en mama piraten is er een terras waar ze kunnen genieten van een verkoelend drankje.

 

Nieuws