Sneekweek 2018 - 3 t/m 12 augustus - 83e editie

Koperen Kees gooit Sneekweekprogramma om

2015- SNEEK – De Koperen Kees gooit het programma voor de tweede Sneekweekzaterdag om.

SNEEK – De Koperen Kees gooit het programma voor de tweede Sneekweekzaterdag om. Richard Visser, uitbater van de Koperen Kees was niet echt prettig verrast toen hij (via de Social Media) te horen kreeg, dat de act die hij geboekt had voor zaterdag 8 augustus, de dag er voor op zou treden op het Vismarktplein. “Op zaterdag 8 augustus zouden Johannes Rypma & The Bountyhunters komen optreden. ‘Ik heb juist gekozen voor een bekendere naam op de 2e zaterdag van de Sneekweek in verband met het promoten van de verlenging van de Sneekweek.

Juist in het 2e weekend is het verschrikkelijk belangrijk om een diversiteit aan artiesten in te zetten voor toeristen en de inwoners van Sneek om zo ook het 2e weekend tot een succes te laten uitgroeien. Nu moest ik via social media vernemen dat Johannes Rypma & The Bountyhunters ook op de vrijdagavond al geboekt stonden nog geen 100 meter hier vandaan. Dat is geen toegevoegde waarde maar overkill aan 1 en dezelfde artiest!

De band ‘5 Lines Stage Band’ & ‘Johnny Kamminga’ die beiden uit Sneek, boden direct aan om de Koperen Kees Boulevard zaterdag 8 augustus volledig op zijn kop te zetten. Waarvan akte.

bron: grootsneek.nl

5 lines stageband sneekweek

Johnny Kamminga Sneekweek

Nieuws