Sneekweek 2019 - 2 t/m 11 augustus - 84e editie

Kermis Programma 2015

Van vrijdag 31 juli tot en met donderdag 6 augustus is er weer kermis in Sneek als een van de onderdelen van de Sneekweek. Natuurlijk staan de attracties weer opgesteld op het vertrouwde Martiniplein en het Oud Kerkhof zoals de voorgaande jaren. Dit jaar is er weer voor iedereen wat wils en bestaat de kermis uit een mix van nieuwe attracties en oude bekenden. Griezelen, draaien, zweven, er is van alles te doen en bij de gokattracties zijn er weer prachtige prijzen te winnen.

Van vrijdag 31 juli tot en met donderdag 6 augustus is er weer kermis in Sneek als een van de onderdelen van de Sneekweek. Natuurlijk staan de attracties weer opgesteld op het vertrouwde Martiniplein  en het Oud Kerkhof zoals de voorgaande jaren. Dit jaar is er weer voor iedereen wat wils en bestaat de kermis uit een mix van nieuwe attracties en oude bekenden. Griezelen, draaien, zweven, er is van alles te doen en bij de gokattracties zijn er weer prachtige prijzen te winnen. 

Daarnaast kun je volop genieten van de lekkernijen die de kermis te bieden heeft, zoals suikerspinnen, oliebollen, nougat en zuurstokken.
Ook zijn er weer diverse nevenactiviteiten georganiseerd, op de eerste vrijdagavond een spectaculair openingsvuurwerk vanaf 22.00 uur
En op maandag 3 augustus is het weer lachen, gieren en brullen door de inmiddels reuze bekende Clown Desalles. We verwachten Clown Desalles rond de klok van 15.00 uur met al zijn grappen op het kermisterrein.

Dinsdagmiddag 4 augustus komt een andere bekende naar de kermis, niemand minder dan Ruud Feltkamp.
Ruud is voornamelijk bekent door zijn rol als Noud in de soap GTST, maar ook door zijn rol in de film Toscaanse Bruiloft en zijn deelname in Expeditie Robinson is zijn populariteit enorm geworden.
Vorig jaar is hij dan ook uitgeroepen tot aanstormend talent van het jaar en timmert hij ook nog eens aan de weg als DJ RUDI FERAL.
Gelukkig heeft hij in zijn drukke agenda nog tijd gevonden om naar de Sneekweekkermis  te komen.
Ruud is er vanaf 15.30 uur dus zorg dat je er op tijd bij bent want iedereen wil wel met hem op de foto of in een attractie.

Als laatste komt er woensdagmiddag 5 augustus vanaf 15.00 uur de meest bekende maar ook liefste sneeuwpop van de wereld naar de kermis.
Hij neemt zijn eigen sneeuwprinses mee maar jij mag ook verkleed als prinses naar de kermis komen hoor.
Maar ook als je geen prinses bent gaat hij graag met je op de foto !U komt toch ook ?
Voor de kermis op het Martiniplein en het Oud Kerkhof gelden de volgende openingstijden: 
Vrijdag 31 juli: 14.00-19.00 en van 22.00-01.00 / zaterdag 1 augustus t/m donderdag 6 augustus 13.00 - 01.00 uur.

Nieuws