Sneekweek 2019 - 2 t/m 11 augustus - 84e editie

Flyboardshow en verlichte supboards tijdens Vlootschouw Sneek

Na het grote succes van vorig jaar wordt de spectaculaire flyboardshow dit jaar voorafgaand aan de Vlootschouw nog mooier

Na het grote succes van vorig jaar wordt de spectaculaire flyboardshow dit jaar voorafgaand aan de Vlootschouw nog mooier uitgelicht. Na het muziekprogramma in de Kolk zal voorafgaand aan de vlootschouw deze flyboardshow de vlootschouw openen om 22.30 uur.

Sneek Promotion heeft vorig jaar dit verlichtte flyboard-spektakel naar Sneek gehaald om vernieuwing in de Vlootschouw Sneek te brengen en bereikte bij 10.000 bezoekers langs de Kolk en de kades langs de route voor zulke enthousiaste reacties, dat besloten is deze show te herhalen. Dit jaar nog meer spektakel op een aantal locaties langs de route korte demo’s met een flyboarder en jetpacker met verlichte kostuums en verlichte waterstralen mee.

Uniek dit jaar in de vlootschouw is dat de deelnemende zeilklassen van de Sneekweek, zullen worden omgeven door een tiental verlichte supboarden. Feeëriek gekleurde supboarden met led lichtjes die telkens van kleur veranderen dat geeft een mooi, sfeervol sprookjesachtig beeld.

   
De flyboardshow en moonlightsuppen wordt mogelijk gemaakt door Groenuit.
Sneek Promotion is zeer erkentelijk voor hun bijdrage in de Vlootschouw Sneek.
Tijdens de tachtigste Sneekweek zal GroenUit de gehele week aanwezig bij het Starteiland en De Potten in Sneek om diverse diensten aan te bieden aan de bezoekers van de Sneekweek zoals flyboarden, hoverboarden, jetpacken, segwaytours, supboarden, supyoga, sup workoutlessen en sup waterpolo. Sup waterpolo is gloednieuw in Nederland en word door GroenUit als eerste in Nederland uitgebracht. Meer info www.groenuit.nu

opening sneekweek
Foto: Anton Romberg

Nieuws