Sneekweek 2019 - 2 t/m 11 augustus - 84e editie

Cast Sneekweek-film op het Sneekermeer

Sneek – Waar anders dan midden op het Sneekermeer maak je de cast bekend voor een film die zich afspeelt tijdens Sneekweek.

Op de rode loper in het het Sneekermeer werden woensdag de hoofdrolspelers van de film ‘Sneekweek’ aan de pers gepresenteerd. Naast vertrouwde gezichten ook enkele verrassende nieuwkomers.De volledige cast bestaat uit: Carolien Spoor, Jelle de Jong, Jord Knotter, Holly Brood, Yootha Wong-Loi-Sing, Jonas De Vuyst, Kimberley Klaver, David Lucieer, Sanne Langelaar, Diederik Ebbinge, Frank Lammers, Ferry Doedens, Marly van der Velden en de populaire vlogger Rutger Vink. De regie is in handen van Martijn Heijne. Sneker DJ en host Joey Hereman deed de presentatie.

sneekweek de film

De opnames starten tijdens de Sneekweek, die van 1 t/m 6 augustus 2015 voor de 80ste keer in Sneek plaatsvindt. De filmSneekweek zal begin 2016 in de bioscopen te zien zijn.

Korte inhoud:Zes bevriende jongeren, 3 meiden en 3 jongens, komen naar de Sneekweek om een week lang te zeilen en los te gaan. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een geheim uit hun verleden bovendrijven. Er is een paar jaar geleden iets misgegaan bij de ballotage van hun studentenhuis. Wanneer blijkt dat de villa niet door één van hen is geregeld, lopen de spanningen snel op. Ze proberen hun week niet te laten verpesten en feesten door. Maar er gebeuren steeds meer bizarre dingen en als een aantal vrienden door een foute mix van Ritalin en antidepressiva onverwachte bijwerkingen vertoont, vertrouwen ze niemand en zelfs elkaar niet meer. Wat de vakantie van het jaar had moeten zijn, eindigt in een nachtmerrie…

Foto’s A-film en Jan Douwe Gorter  -  bron: grootsneek.nl

Nieuws