Sneekweek 2019 - 2 t/m 11 augustus - 84e editie

Annetta Bootsma Sneekweek wielerronde Miss

Zoals jullie wellicht weten is er tijdens een van de leukste sportevenementen van Sneek "de Sneekweek wielerronde" ook een Miss aanwezig.

Zoals jullie wellicht weten is er tijdens een van de leukste sportevenementen van Sneek "de Sneekweek wielerronde" ook een Miss aanwezig. Want wat is een wielerronde zonder Miss? 
Mijn naam is Annetta Bootsma, ik ben 26 en dit jaar ben ik de ronde Miss van de wielerronde Sneek.

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding HBO Pedagogiek. Ik ben werkzaam binnen een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerkster. Het is een dynamische job waarbij je goed moet kunnen communiceren, organiseren en inleven. Zelf vind ik het belangrijk om goed samen te werken en te zorgen voor het juiste resultaat.

Na gedane arbeid kan ik in mijn geboortestad Sneek prima afschakelen waar ik graag stap met vriendinnen, sport en creatief bezig ben.

In 2014 heb ik de titel Miss North of the Netherlands behaald. Met deze titel heb ik deelgenomen aan de verkiezing Queen of the Benelux. Bij deze verkiezing heb ik de top 10 weten te behalen. 

Wat wielrennen betreft... Heb ik zelf in 2014 deelgenomen aan de fietselfstedentocht.

Ik voel me vereerd om dit jaar Miss wielerronde Sneekweek 2015 te mogen zijn. Ik hoop op veel gezelligheid op en langs het parcours en wens de wielrenners alvast veel succes.

Graag tot ziens op 8 augustus in Sneek.Annetta Bootsma.

Annetta Bootsma Sneekweek wielerronde Miss

Nieuws