Sneekweek 2018 - 3 t/m 12 augustus - 83e editie

Adverteren tijdens de Sneekweek heeft hoge attentiewaarde

Voor je het weet is het weer zo ver... Sneekweek 2018. We hebben er zin in!

Sneekweek vieren is een belevenis!

Dit jaar 2018 vieren we de 83e Sneekweek van vrijdag 3 augustus t/m zondag 12 augustus en zoals gewoonlijk zal het weer een groots evenement worden met de zeilwedstrijden op het Sneekermeer, de feesten op het starteiland, de vele muziekpleinen in de binnenstad van Sneek en live muziek in de horeca. En natuurlijk de gezellige terrasjes, lekker eten in de mooie restaurants van Sneek en niet te vergeten de braderie in de binnenstad van Sneek. Kortom veel te beleven!!

Sneekweek gids (handig pocketformaat)

Dit handige pocketformaat gidsje is inmiddels een begrip en informeert je precies waar wat te doen is tijdens de Sneekweek. Zo heb je in de gids een duidelijk overzicht van alle evenementen en activiteiten die in de binnenstad worden gehouden. Daarnaast staat al deze informatie ook op onze website die in de maanden juni, juli, augustus en september meer dan 160.000 bezoekers trekt.

Ook zijn we erg actief op onze Social media kanalen > Facebook   > Twitter   > Instagram waar je ons kunt volgen.

De Sneekweek gids heeft een oplage van 25.000 stuks
Verspreiding: alle jachthavens, campings, binnenstad, horeca en huis aan huis in Sneek en omstreken.

Adverteren heeft een hoge attentiewaarde

De Sneekweek is landelijk bekend en trekt enorm veel bezoekers naar Sneek. Ook online wordt er veel gezocht op Sneekweek en daarnaast volgen vele duizenden mensen onze social media kanalen. Aantrekkelijk dus voor u als ondernemer om hiervan te profiteren.

Wij kunnen op vele fronten met u meedenken en zorgen dat u een hoge attentiewaarde krijgt voor, tijdens of vlak na de Sneekweek.

U kunt adverteren in onze gids, op onze website www.sneekweekgids.nl , onze Social media kanalen of een combinatie maken.


Heeft u interesse neem dan zeker contact met ons op voor de tarieven en mogelijkheden.

 

Ik vertel u hier graag over!

Met vriendelijke groet,
Thierry Kamminga   06 200 10 538

Sneekweek gids is een uitgave van > Inzet Online

 

> neem contact met ons op

Nieuws