Sneekweek 2019 - 2 t/m 11 augustus - 84e editie

9 Dagen lang Garden of Dance festival in Sneekweek

Sneek – Ook deze Sneekweek wordt in de Stadhuistuin te Sneek weer het dance festival Garden of Dance georganiseerd.

Sneek – Ook deze Sneekweek wordt in de Stadhuistuin te Sneek weer het dance festival Garden of Dance georganiseerd. Garden of dance borduurt voort op het succes van de vorige 2 jaren, wat betekent dat de bezoekers ook dit jaar twee dagen extra kunnen genieten van de Garden of Dance .

Vanaf vrijdag 31 juli tot en met zaterdag 8 augustus wordt de tuin omgetoverd tot een spectaculair festival terrein waar duizenden bezoekers elke avond tijdens de Sneekweek kunnen genieten van de beste dj’s van Nederland! Onder andere The Partysquad, Feest DJ Ruud, Ronnie Flex, DJ Paul Elstak en Mr Polska zullen dit jaar te gast zijn.Garden of Dance is een initiatief van Club 1841 die op deze manier haar steentje wil bijdragen aan de Sneekweek en alle registers worden opgetrokken om de bezoekers een geweldige Sneekweek belevenis te bezorgen.

De Garden of Dance is een gratis evenement en zal alle dagen tussen 20:00 en 01:00 uur gehouden worden, met uitzondering van de eerste vrijdag want dan begint het festival ivm de officiële Sneekweek opening om 22:00 uur.

bron: grootsneek.nl


Nieuws