Sneekweek 2019 - 2 t/m 11 augustus - 84e editie

2018 - Ultieme Formule 1 ervaring aanwezig bij 83 editie van Sneekweek

De Ziggo eBattle F1 trailer staat van 3 t/m 6 augustus in Sneek

De Formule 1 gekte viert hoogtijdagen en terwijl de volgende grand prix neerstrijkt in België, brengt Ziggo de Formule 1 naar Sneek. Van 3 tot en met 6 augustus aanstaande is de Ziggo eBattle F1 truck aanwezig bij de 83e editie van Sneekweek. Deelnemers kunnen gratis plaatsnemen in een gloednieuwe Playseat en proberen de snelste rondetijd neer te zetten. Iedereen die meedoet maakt kans op een speciale Ziggo eBattle F1 bokaal en leuke dagprijzen, die zijn gerelateerd aan de Sneekweek.

Plaatsnemen, racen, winnen!
In deze virtuele wedstrijd kan iedereen proberen de snelste rondetijd neer te zetten om een plekje in de finale af te dwingen. De tien snelste coureurs worden per grand prix uitgenodigd om het in de Ziggo eBattle Bar in Hilversum tegen elkaar op te nemen. Hier veroveren de twee beste coureurs een plekje in #TeamDoornbos of #TeamCoronel. Zij maken daarna met z’n tweeën in het Formule 1 Café, live op Ziggo Sport, uit wie de winnaar wordt van de Ziggo eBattle F1 (grand prix in Hongarije).

#TeamDoornbos of #TeamCoronel
Net als vorig jaar spelen Robert Doornbos en Tom Coronel weer een rol bij de eBattle op Ziggo Sport. Dit jaar nemen ze de rol als coach aan om de twee finalisten optimaal te laten presteren. De finalisten mogen onderling kiezen bij welk team zij zich aansluiten. De uiteindelijke winnaar van de Ziggo eBattle F1 krijgt zelfs de kans om een plekje in de Ziggo eBattle Pro League af te dwingen, waarbij een hoofdprijs van 10.000 euro kan worden gewonnen.
De volledige touragenda van de Ziggo eBattle F1 trailer is terug te vinden op Ziggo.nl/ebattle.

Aanvulling op dagprogramma
De ebattle Formule 1 is een prachtige aanvulling op het dagprogramma van de Sneekweek 2018, naast o.a. de loungepleinen, unplugged sessies, kindermiddagen, kermis, drijf in Bios etc. De F1 ebattle is geschikt voor alle leeftijden (kleine kinderen wellicht op schoot bij papa) en de deelname is gratis! Het is op basis van inloop, dus kom langs!  

Locatie: parkeerplaats bij de Sneekweekcamping Paviljoenwei Offingawier (goed bereikbaar vanuit Sneek per fiets, auto & sneekweermeerbus).

Openingstijden *):
Vrijdag 3 augustus 13.00 – 20.00 uur
Zaterdag 10.00 – 20.00 uur
Zondag 10.00 -20.00 uur
Maandag 10.00 – 20.00 uur

*) wijzigingen voorbehouden.

 

 

Nieuws