Sneekweek 2019 - 2 t/m 11 augustus - 84e editie

2018- Soul Sonic Outdoor bij Lokaal 55

Zondag 5 augustus vindt voor de vierde keer Soul Sonic Outdoor plaats tijdens de Sneekweek in de prachtige tuin van Lokaal 55 in Sneek.

Zondag 5 augustus vindt voor de vierde keer Soul Sonic Outdoor plaats tijdens de Sneekweek in de prachtige tuin van Lokaal 55 in Sneek. Dit mini festival is de ideale gelegenheid om even te ontsnappen van het massatoerisme en bij te komen van de eerste stapavonden. Vele mensen en vooral Sneekers zien dit als een 'must do' om het perfecte Sneekweek gevoel te krijgen.

Het evenement is kindvriendelijk en daardoor ideaal voor gezinnen en families.
Onder het genot van een drankje danst men tot na de zonsondergang , op de zwoele soul, funk, disco en old school HipHop gedraaid door het Soul Sonic DJ Team op het podium in de achtertuin .

En met gepaste trots mogen wij u ook melden dat we dit jaar een tweede podium hebben op Soul Sonic, nl. in de voortuin van Lokaal 55. Op dit podium willen we de muzikale beleving vergroten door een aantal bands op te laten treden, dus niet alleen maar DJ’s maar ook live muziek van Soundboxx, Timemaud en Friends of Soul. Soul Sonic Outdoor is een evenement dat boven alle Sneekweek drukte uitblinkt in sfeer en plezier voor iedereen.

Vanaf 14:00 uur stromen de mensen binnen aan de voorkant of meren ze aan de achterkant aan met hun bootje. De ambiance, de locatie, het uitzicht op die drukke vaarroute, het vermaak voor de kids dit alles zorgt ervoor dat er al jaarlijks zo'n 1500 Sneekers dit evenement bezoeken.

Verder natuurlijk weer de Kids Corner, zitzakken, good food & fine drinks, barbecue, dansvloer, aanlegsteiger en Live Graffiti.

Aanvang 14.00 uur t/m 22.00 uur
Locatie: LOKAAL 55 - Oude Oppenhuizerweg 55, 8606 JB Sneek
Entree: €3,50 , kinderen tot 16 jaar gratis entree.

Nieuws