Sneekweek 2018 - 3 t/m 12 augustus - 83e editie

2018- Sneeuw en ijs in aantocht!

De Sneekweekkermis mag dan midden in de zomer plaatsvinden, dat betekent niet dat het op het Martiniplein tijdens de Sneekweek wel eens heel erg koud kan gaan worden.

De Sneekweekkermis mag dan midden in de zomer plaatsvinden, dat betekent niet dat het op het Martiniplein tijdens de Sneekweek wel eens heel erg koud kan gaan worden. Kermisexploitant Reinard van der Veen komt namelijk met zijn FUNHOUSE NORTHPOLE naar Sneek. Een funhouse helemaal in wintersferen, iets unieks op de kermis. Drie etages winterpret vol obstakels en valkuilen, alsof je de Mount Everest beklimt.

De Northpole is niet de enige attractie van Van der Veen. Van hem zijn ook de bekende Snow Jets, waarvan er één meerdere malen in Sneek heeft gestaan. Al zijn attracties hebben de winter als thema meegekregen. De passie daarvoor is bij de exploitant begonnen met de aankoop van de Matterhorn, die als eerste Snow Jet op de kermis werd gebracht.

De Northpole is door de bijzondere beleving, de decoratie in winterstijl en de schitterende verlichting een heel gewilde attractie. Zo staat dit bijzondere funhouse jaarlijks op de grote Kerstmarkt in Hyde Park in Londen. In Sneek komt de ijskoude attractie midden in de zomer. Stap snel in, want voor je het weet is het ijs gesmolten!

bron: www.sneekweekkermis.nl

Nieuws