Sneekweek 2019 - 2 t/m 11 augustus - 84e editie

2018 - Johnny Kay "Hasta la vista" Scoort goed tijdens de Sneekweek

Ieder jaar is er een plaatje wat opvalt tijdens de Sneekweek...

Johnny Kay, je komt hem overal tegen in de Sneekweek 2018.

Deze Sneker zanger kwam onlangs met een nieuwe hit op de markt genaamd "Hasta la Vista"

*Dinsdagavond 7 augustus > live in Café de Bakkersdochter 22:30 uur

 

 

https://song.link/nl/i/1403428779


Iedereen die wel eens op vakantie is geweest in een warm land weet wat het is: afscheid nemen van je vakantieliefde. Daarover gaat het nummer Hasta La Vista.

Paul Simon zong in 1975 het nummer "50 ways to leave your lover". "Hasta La Vista" van Johnny Kay heeft in principe hetzelfde onderwerp: afscheid nemen. In alle talen kan je 'tot ziens' en vaarwel zeggen: au revoir - arrivederci - hasta la vista - see you. Maar wel 'afscheid' op een luchtige en vrolijke manier en natuurlijk de hoop op een weerzien.

Wordt dit de zomerhit van 2018? Hasta La Vista (The Farewell Song) draagt alle kenmerken van een zomerhit in zich. Spaanse gitaren, stevige percussie, een latin trompetsolo, een goed dansritme, een meezingcouplet, aan het slot een opzwepend refrein en bovenal de stem van het supertalent zanger Johnny Kay. Dit is zijn debuutsingle. Johnny Kay, een zanger met een top stem en prima 'looks', een goeie uitstraling, jong en enthousiast.

Johnny is afkomstig uit Sneek in de provincie Friesland. Zoals je wellicht weet is Friesland/Leeuwarden uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad 2018 van Europa. Dat de zomerhit van het jaar ook afkomstig zou zijn uit de Culturele Hoofdstad plaatst het nummer in een bijzonder perspectief en gelet op alle voortekenen wordt Hasta La Vista op de wereldkaart gezet.

Naast zanger Johnny Kay, zijn vele medewerkenden afkomstig uit Friesland. Ook componist Arie Kuipers en producer Dylan van der Feen zijn daar woonachtig.

Een "Summersong from the North of The Netherlands" opgenomen in "The Office Studio" Witmarsum.

Nieuws